נפיחות שלא עוברת .באזורי ההזרקה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

28/07/2012 | 09:24 | מאת: ר

כבר המון שנים מזריקה אנסולין ויש לי נפיחות ממש עיוות שרואים ..וזה לא עובר לא הזרקתי במקום הזה כבר שנתיים ..ועדיין הנפיחות נשארה ובולטת ורואים אותה . 1האם אפשר להעביר את הנפיחות הזאת ?2האם זה ישאר לתמיד ? זה ככה כבר שנים ולא עובר לי .3האם ידוע לכם על נפיחות כזו כרונית שמרוב שנים של הזרקות לא עוברת ? הודה להסבר

31/07/2012 | 17:26 | מאת: ר

האם יש משהו שאפשר לעשות כעת כדי להעביר את הגבשושים? הנפיחות

13/08/2012 | 18:07 | מאת: ר

האם ידוע על סוכרתים שיש להם ככה נפיחות כרונית שלא עוברת ? או תעבור ??????????כי זה כבר שנים

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1