אשמח לעזרתכם!

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

24/07/2012 | 11:11 | מאת: חני

הי חברה, אני סטודנטית לתואר ראשון במכללת תל חי ועורכת מחקר בנושא 'התמודדות עם סוכרת נעורים'. בחרתי בנושא זה כי אני מעריצה אתכם, מצדיעה על ההתמודדות, הכוחות והיכולות. לצורך המחקר אודה לכם אם תוכלו להקדיש מעט מזמנכם ולמלא את השאלון בקישור המצורף. כמובן שפרטיכם יישארו חסויים. ורגע, עוד דבר, זה יהיה נפלא אם תוכלו להפיץ את השאלון בקרב חבריכם. תודה מראש על שיתוף הפעולה ועל נכונותכם לעזור לי בקידום המחקר! שאלון התמודדות עם סוכרת: https://telhai.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9uZjusVdoUImlkU

24/07/2012 | 11:13 | מאת: חני

אני רואה שהקישור לא פועל באופן אוטומטי: יש לגזור אותו ולהדביק בשורת החיפוש. תודה.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1