בדיקות דם - אזורי דקירה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

08/04/2012 | 06:26 | מאת: אלעד

שלום, אני עם סכרת נעורים קרוב ל-17 שנה. מאז ומתמיד עשיתי בדיקות דם באצבעות בידיים אבל הבנתי שאפשר לעשות במקומות אחרים. אשמח לשמוע איפה אפשר עוד לעשות בדיקות דם מאחר ועקב דקירות חוזרות באזור האצבע זה נראה מאד לא אסתטי. כמו כן, אשמח לטיפים בנוגע לשמירה האסתטית של האזור. בתודה מראש, אלעד.

17/04/2012 | 18:10 | מאת: מני

ישנו מכשיר בדיקה אוטומטי המוצמד לגוף.רק צריך להחליף את הסנסור פעם בשבוע.והוא נימצע בסל הבריאות.וגם אפשר לידקור בין הבוהן לאצבע המורה.את המכשיר ניתן לקבל לניסיון במכוני הסכרת של קופות החולים.

19/04/2012 | 17:59 | מאת: איזבלה אינסל

שלום אלעד. ברוב המכשירים המודרניים אפשר לעשות בדיקות דם לא רק באצבעות, אלא גם במקומות אחרים. רצוי לעיין בחוברת הדרכה טכנית של המכשיר שלך, או להתקשר לחברה, שמספקת את המכשירים שיש לך, הטלפון מצוין על קופסה של מד סוכר. ניסיתי לשלוח לך תמונת הדגמה של מקומות חלופיים.אבל אי-אפשר לצרף אותה כאן. לכן אשמח לקבל את המיל הישיר שלך למייל שלי, ואז אשלח לך את התמונה[email protected]

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1