שאלות לעומק יותר למחלת סוכרת מםוג 1:

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

10/03/2012 | 10:06 | מאת: לינדה חגאזי

שלום, -האם אתה יכול לספר על תחום התחומתך באילו נושאים אתה עוסק ומהן הבעיות השכחות בהן אתה נתקל במהלך עבודתך? -מה הם גורמי מחלת סןכרת מסוג 1? -מה הם סמני מחלת סוכרת מסוג 1 ומה הם הסנים הסוביקטיבים והאוביקטיבים? -מה הם הבדיקת שאתם עושים לחולה שמגיע עם סמנים כאלי? -מה הטיפול המומלץ לחולים עם סוכרת מסוג 1 ? -מה הוא הטיפול המשתמשים בו בארץ ישראל ואם יש טיפול מומלץ להתחיל בו ? -מה הם דרכי מניעה למחלת סוכרת מסוג 1 ? תודה על השתפותך :)

23/03/2012 | 12:18 | מאת: איזבלה אינסל

שלום לינדה. אני רואה שיש לך המון שאלות חשובות בנושא סוכרת. אני אחות סוכרת ואשמח לענות על כל השאלות החשובות והרבות האלו בטלפון03-5160171, שלוחה 2. או אשמח לחזור אלייך בטלפון או מייל, אם תמסרי את הפרטים של התקשרות במייל [email protected]. לפי הפנייה שלך אני מבינה שמעניין אותך התחום של מנע ומחקר בסוכרת מסוג 1. אשמח לפרט ולדייק בטלפון. הסימנים הדורשים התייחסות מיידית, הם:צימאון מוגבר,ירידה במישקל, בחילה והקאה. הסימנים האלו דורשים פניי מיידית לרופא ואף למיון.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1