זכאות למד סוכר רציף לנער בן 14

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

16/02/2012 | 13:13 | מאת: דיקלה

בני בן 14 כבר 3 חודשים מטופל באינסולינים שונים. מה הקריקטריונים כדי לקבל מד סוכר רציף דרך המרפאה שהוא מטופל? לא הציעו לנו בכלל את המד סוכר רציף! הבנתי שהמרפאות מקבלות תקציב מסויים בשביל כך. אשמח לשמוע תגובות דיקלה

23/02/2012 | 18:33 | מאת: איזבלה אינסל

שלום דיקלה. מד סוכר רציף לילדים ניכנס לסל הבריאות בשנה שעברה. וכדי לקבל אותו לשימוש תמידי מקופת חולים שלכם, צריך שרופא סוכרת שלכם ימלא בקשה לסנסור, ויצרף אליה את פירוט של תוצאות של רמות הסוכר ממד הסוכר הביתי שלכם, ושיופיעו בו לפחות שני ערכים הנמוכים מ50 מג% . והרופא יציין שמצבו של הילד באירועים אלו הייה קשה ודרש עזרה של זולת. את הבקשה מגשים למשרד של קופת חולים לאישור של רופא מחוזי. אך ליפני שאת מגישה את הבקשה, אני ממליצה לך לבחור את סוג המכשיר שילד שלך מעדיף. לשם כך רצוי להיפגש עם נציגים של כל החברות שמביאות את הסנסורים לארץ. אם תרצי מידע יותר מפורט, אשמח לענות לך בטלפון 03-5160171, שלוחה מס' 2. אם אני לא עונה, אפשר להשאיר לי הודעה עם פרטי התקשרות שלך, ואני אשמח לחזור אלייך! בהצלחה!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1