סחרחורות בזמן שרמת הסוכר תקינה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

18/01/2012 | 01:48 | מאת: דניאל

ביומיים האחרונים כל הזמן יש לי סחרחורת קלה( כאילו שתיתי 2 כוסיות של אלכוהול) הסכרת שלי מאוזנת, וגם כשיש לי חריגות זה גג באזור ה 170. הA1C האחרון שלי היה 6. ממה נגרמות הסחרחורות? יש קשר לסכרת?

12/02/2012 | 15:31 | מאת: איזבלה אינסל

שלום דניאל. אני מקווה שכבר בדקת את המקור של הסחרחורת אצל רופא. לדעתי אין קשר בין התופעה הזאת לבין סוכרת, אלא זה קשור יותר לעייפות או מחלה זיהומית, כמו שפעת או ווירוס הגורם לסחרחורת. אך בכל מיקרה, אם התופעה לא חלפה, חייבים להתיעץ עם רופא משפחה. בהצלחה!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1