ניתוח עם סכרת

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

01/01/2012 | 14:40 | מאת: צאר

שלום רב מה הפרוצדורה בניתוח בהרדמה מלאה כאשר יש סכרת נעורים ושימוש במשאבת אינסולין כמובן שיש סיכון לנפילת סוכר מה ניתן לעשות?

01/01/2012 | 18:29 | מאת: איזבלה אינסל

שלום צאר. אם אתה צריך לעבור ניתוח, אתה צריך לקבל הוראות מרופא סוכרת שלך לצום ובזל זמני של משאבה ביום לפני ואחרי ניתוח. בנוסף צריך לזכור שניתוח זה אירוע טראומטי ויכול לגרום להופעת אציטון בשתן. צריך לבדוק אציטון בשתן כל 4 שעות. יש לך קשר עם רופא סוכרת שלך או אחות במרפאת סוכרת? אם לא, תיידע את רופא שיעשה לך ניתוח או רופא מרדים, והם ידאגו להוראות של רופא אנדוקרינולוג תורן. בהצלחה! ואם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1