בת 17 וחצי מחפשת נוער לראיון דרך האינטרנט לבגרות

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

15/11/2011 | 08:45 | מאת: רותם

היי , אני רותם .. בת 17 וחצי ולומדת תקשורת בכיתה י"ב . השנה אני צריכה לעשות עבודת גמר על נושא מסויים החלטתי לעשות על סוכרת מפני שאחי חולה בזה כבר כמה שנים וזה נהפך להיות חלק ממני ומחיי . אני מחפשת נוער רציני בן 12-18 שמוכן להתראיין דרך המחשב , לענות לי על כמה שאלות. זה ממש חשוב לי וממש יעזור לי !! מי שמעוניין יכול לפנות אליי באימייל - [email protected]

20/11/2011 | 17:22 | מאת: איזבלה אינסל

שלום רותם. אני שלחתי את הבקשה שלך לכל האנשים העובדים באגודה לסוכרת נעורים. ובנוסף אני ממליצה לך לפנות לפורום באתר של האגודה לסוכרת נעורים ולפייסבוק שלנו, ולפרסם שם את הבקשה שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1