סכרת1 וממתקים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

08/11/2011 | 17:54 | מאת: אורה

החבר שלי בן 36 חולה בסכרת 1 כבר 10 שנים ומזריק כל יום אינסולין. הוא אוכל ממתקים, שוקולדים,סוכריות וכל הדברים הרעים הללו בכל יום יום. הוא אוכל ממתקים אפילו יותר מבן אדם בריא. אני כ"כ מתוסכלת מזה ולא יודעת מה לעשות. בנוסף, הוא סובל מנורופתיה ומכאבי בטן לעיתים קרובות ואף מבריחת צואה בזמן שינה.אשמח לעזרה

13/11/2011 | 17:49 | מאת: איזבלה אינסל

שלום אורה. כל הכבוד שאת פונה לקבלת מידע ועזרה! מחר, ב14.11.11, מ14:30 ועד הערב יש כנס שנתי שאגודה לסוכרת נעורים מעבירה כל שנה, ביום הסוכרת הבין-לאומי. הכנס מיתקיים בעולם סמולארש באוניברסיטת תל-אביב. בסוף הכנס, מ19:00 יש מיפגש של בוגרים הסובלים מסוכרת מסוג 1. אם תוכלי להגיע לשם, ולהשתתף במיפגש הזה, זה יכול לסיעה לך לדעתי להיתמודד עם המצב, ולשמוע מה אחרים עושים במצבים האלו. אני הייתי רוצה מעוד לדבר איתך בטלפון, אם את יכולה ורוצה, תשלחי לי את מיספך למייל [email protected].אני חושבת שאוכל לעזור לך, אך עדיף שזה יהייה בשיחה ישירה.

15/11/2011 | 02:47 | מאת: אורה

תודה רבה על התגובה.אני נמצאת אמתו בשיקגו ולכן לא יכולה להשתתף במפגשים...אשמח לתשובה דרך הפורום או למייל שלי תודה רבה!!!!אולי אני טועה וכן מותר לחולי סכרת נעורים לאכול מתוק?! אורה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1