סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

06/11/2011 | 16:56 | מאת: מינה

שלום, חבר שלי קיבל סוכרת נעורים כחודש לאחר שנכנס לים המלח. האם זה יכול להוות טריגר לקבלת המחלה? האם יכול להיות קשר בין השניים? תודה! מינה

17/11/2011 | 13:12 | מאת: איזבלה אינסל

כדי לקבל סוכרת מסוג 1 צריך צירוף של 2 גורמים, פנימי ( נטייה גנטית) וחיצוני (שיכול להיות אירוע טראומטי, מחלה חריפה, תרופות מסוימות ועוד הרבה גורמים אחרים). אף פעם לא רעיתי מידע מדעי על השפעה שלילית של שהייה בים המלח, ולהפך, לא מזמן יצא מאמר עם מחקר חדש על השפעה חיובית של שהייה בים המלח על הורדה של רמות סוכר.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1