טיפים לטיול

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

08/09/2011 | 10:30 | מאת: sig

שלום , אני מתכננת טיול לתיאלנד לחודש. האם יש לכם טיפים חשובים לנסיעה ? אוכל, איחסון וכד' - אני מאד . סיגל

11/09/2011 | 16:32 | מאת: איזבלה אינסל

שלום סיגל, תודה על הפנייה! קודם כל אני ממליצה לך לעיין באתר אינטרנט של האגודה לסוכרת נעורים. יש שם פורום בוגרים, ושם אנשים שטיילו יוכלו לתת לך המלצות מניסיונם האישי. אם תרשמי לי את המייל שלך או את מספר הטלפון שלך, אוכל לקשר אותך עם אנשים סוכרתיים שעשו את הטיולים מסוג הזה. ואשמח לענות לך על כל השאלות הספציפיות (03-5160171, שלוחה 2, יום א' 15:00-17:00, יום חמישי 09:00-18:00). בקצרה: צריך להביא אישור מעבר גבול באנגלית מרופא סוכרת, לעשות ביטוח חו"ל מורכב וכולל סוכרת, להביא אינסולין ספר לכל תקופת נסייע, ובנוסף למקרה אם ישבר או ייגנב. גלוקוגון. סטיקים וסוללות למד סוכר, ומד סוכר נוסף. את הדברים האלו לשים רק בתא נוסעים, ואין להכניס אותם לתא מטען. לקחת מזריקי אינסולין, עטים וציוד למשאבה, אם את משתמשת במשאבה. למשלוחים אפשר להשתמש בחברות משלוחים, אך להשתמש בשירות של משלוח תרופות – אומנם זה יקר יותר, איך המשלוח נעשה בקירור. בנוסף לברר איפה יש חב"ד במסלול הנסיע שלך, ואפשר לשמור על הציוד בחב"ד וגם דרכם לבצע משלוחים

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1