חייבת עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

25/08/2011 | 20:02 | מאת: walla.com

היי קוראים לי אפרת אני בת 17 וחציויש לי סכרת נעוריםם.. יום ראשון אני טסה לסין לתקופה של שנה לעבוד.. השאלה שלי אם מישהו יודע אם עושים בעיות בסין בקטע של לשלוח אינסולין מהארץ למקום שאני אהיה בו.. ואני לוקחת איתי ציוד מראש לשלוש חודשים אז אם יעשו לי בעיות? תודה רבה!

28/08/2011 | 16:11 | מאת: איזבלה אינסל

שלום אפרת. שיהייה לך בהצלחה בעבודה! לא הבנתי כמה זמן יש לך סוכרת. האם יש לך אישור למעבר גבול? אם לא, צריך לקבל אותו מרופא סוכרת. את חייבת גם לעשות ביטוח בריאות, הכוללת הרחבה לסוכרת. בפוליסה גם יופיע לאן אפשר לפנות במידת הצורך.אם צריך לשלוח תרופות, יש גם משלוחים רפואים של חברות משלוחים הבין-לאומיות, כמו פידקס וכו. אפשר גם להשתמש בחב"ד לצורך איחסון ומסירה של התרופות. אם יהיו לך שאלות, אשמח לדבר איתך בטל.03-5160171

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1