LEVEMIR

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

22/08/2011 | 08:50 | מאת: לירן

היי, רציתי לשאול העבירו אותי מלנטוס ללומיר האם כמות היחידות שהייתי עושה בלנטוס הוא אותו דבר לגבי הלומיר? זאת משום שרופאת משפחה העבירה אותי ורציתי לוודא שזה בסדר כי יש לי ערכים גבוהים למרות שחילקתי את הכמות לפעמים ביום לפי המלצת הרופאה.

25/08/2011 | 19:48 | מאת: איזבלה אינסל

שלום לירון. בד"כ אם מפצלים זריקות אינסולין, המינון הכללי עולה. אני לא יודעת למה העבירו אותך מסוג אחד של אינסולין לסוג אחר, ולמה פיצלו את הזריקות (בטח כדי לימנוע היפוגליקמיות), אך כשה משנים את הסוג והמינוני אינסולין, רצוי להיות בקשר עם רופא או אחות סוכרת כל 3 ימים, כדי לעשות טטראציה (התאמה של מינון) לפי רמות סוכר. אתה צריך לשים לב איפה יש בעיה עם סוכר, ובשביל זה צריך לרשום רמות סוכר לפי שעות.אם יש בעיה לפני ארוחות או בצום בבוקר - זה חוסר התאמה של אינסולין ארוך טווח.אם אחרי ארוחות-זה חוסר התאמה של אינסולין קצר טווח. בכל מיקרה, אני ממליצה לך להיות בקשר בהקדם האפשרי עם רופא המטפל, ואם אפשר, עם רופא או אחות סוכרת. בהצלחה! אם יהיו לך עוד שאלות, אשמח לעזור לך!

08/09/2011 | 13:23 | מאת: לירון

גם אותי העבירו ללבימיר, אך המינון עלה בערך ב14 יח'!!! הרופאים של הסכרת מודעים לזה והם צריכים לכוון אותך. אני סבלתי מרמות גבוהות בעקבות חילוף האינסולין. ממליצה להתייעץ עם רופא סכרת ולא רופא משפחה....

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1