סיוע בתשלום לילד עם סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

21/08/2011 | 21:37 | מאת: נועה

הי גיל. מתפעלת מעבודתך ומרוח ההתנדבות.הבן שלי ,דניאל ,סוכרת נעורים,ראש גדוד ומדריך בצופים, עולה לי"ב,גר בתל אביב.מעוניין בתשלום לעשות בייבי סיטר בערב או לשמור אחרהצ אחד או שניים בשבוע על ילד/ה סוכרתיים.האם תוכל בבקשה להציע איפה לפרסם זאת?איך להגיע להורים שמחפשים עבור ילדם? תודה מראש ,נועה אודה על תשובתך.

25/08/2011 | 17:52 | מאת: גיל דורון

שלום נועה, אני ממליץ לפרסם את הפרטים שלו בפורומים השונים כגון אתר מתוקים, אתר האגודה. בנוסף את מוזמנת לשלוח לי את הפרטים שלו כולל טלפון ואיזור מגורים ואוכל להעלות את המידע למדור השמרטפים באתר האגודה. ניתן לשלוח לי למייל [email protected]

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1