קטונים בהריון

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

26/07/2011 | 16:15 | מאת: שירלי

אני בשבוע 6 להריון ויש לי סכרת נעורים כבר 10 שנים ובשנה האחרונה אני מאוד מאוזנת עם משאבת אינסולין. אתמול בלילה נסתמה לי המשאבה וכשקמתי בבוקר הרגשתי לא ככ טוב והסוכר היה 180 הזרקתי מהמשאבה והסוכר עדיין לא ירד אז בדקתי קטונים בשתן וגיליתי שיש לי קטונים בשתן +1 מייד הזרקתי יידני והחלפתח מיקום למשאבה ושתיתי המון מים. אני בחרדות נוראיות שגרמתי מומים לתינוק ואולי אפילו הרגתי אותו . ברופאה שלי לא עובדת היום ואין לי עם מי להתייעץ... אנא עיזרו לי

31/07/2011 | 15:32 | מאת: איזבלה אינסל

שירלי היקרה, ראיתי את שאלתך, פניתי ליועץ הרפואי של האגודה לסוכרת נעורים וברגע שתהייה לי תשובהת מייד אחזור אלייך. אם את רוצה, את יכולה לדבר איתי בטלפון 03-5160171, שלוחה 2.

31/07/2011 | 16:49 | מאת: איזבלה אינסל

התשובה של יועץ רפואי של אגודה לסוכרת נעורים, פר' קרפ - רופא סוכרת מומחה: " אין מה לדאוג.רמת הסוכר לא היתה גבוהה שגורמת סיכון וכמו כן כמות האצטון לא היתה גבוהה". אז חשוב להירגע ובהגדם האפשרי לגשת לרופא נשים. שיהייה לך המשך הריון תקין וקל.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1