הגדלת חזה וסכרת נעורים!!!דחוףף!!!

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

29/06/2011 | 13:18 | מאת: angle88

שלום רב,אני בת 23 ומעוניינת לעבור כנראה בשנה הבאה ניתוח להגדלת חזה.יש לי סכרת נעורים מגיל שנתיים,אני בטוחה שהמון סוכרתיות עוברות את הניתוח הזה וכמובן שיש להיות מאוזנים בסוכר ללא קשר לניתוח,שאלתי היא האם מחוייבים באיזון לפני הניתוח או שאין קשר בין הדברים?

30/06/2011 | 11:10 | מאת: איזבלה אינסל

שלום לך חמודה, תודה על שאלתך! ליפני כל ניתוח מאוד חשוב להיות מאוזן מבחינת סוכרת. חוסר איזון מעקב ריפוי של פצע לאחר ניתוח, וגם כמה שסוכר יותר גבוה יש נטיה יותר גדולה לזיהום! לא לשכוח שהתרגשות וסטרס שלפני ניתוח בעצמם גורמים לעליה ברמות סוכר, לכן אני ממליצה מאוד, להיות בקשר עם רופא סוכרת אם רמות סוכר יעלו, וגם כדי לקבל הוראות לניהול טיפול באינסולין לפני ומסביב לניתוח, כי יש גם צורך בצום לפני ניתוח. אז שיהייה לך בהצלחה!!! תגשימי את כל החלומות שלך!!! ואשמח לענות על כל שאלתך גם בטלפון 03-5160171, שלוחה 2.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1