סטיביה

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

15/04/2011 | 18:48 | מאת: רוני

קניתי לפני כמה ימים מוצר חדש סטבינול. שהוא צמח סטיביה מרוכז. ממתיק במקום כל הממתיקים המלאכותיים. לי הוא מצוין . ני ממליץ עליו בחום. קניתי בבית מרקחת

17/04/2011 | 16:12 | מאת: איזבלה אינסל

לא לשכוח לבדוק האם וכמה פחמימות יש שם! בצמח עצמו אין פחמימות. אך במוצר זה צריך להיות מסומן על הבקבוקון. לבריאות וחג שמח!

03/05/2011 | 20:57 | מאת: ענת ענבר דור

אני רוצה להביע את נסיוני האישי ושל מטופלים שלי מסטיביה ומהמוצר סטבינול בפרט. סטיביה לא מעלה סוכר בדם ולכן גם מעולה לחולי סוכרת. ממתיק הכי טבעי, מופק מעלי הסטיביה. המוצר הזה ללא כל חומר משמר, טעם לוואי לא קיים אם משתמשים בכמות הנכונה. ובטח שאין מה להשוות לממתיקים מלאכותיים שמזיקים לבריאות. מומלץ מאוד!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1