דרכי טיפול חדשניות בארץ ובעולם.

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

27/12/2009 | 17:02 | מאת: ירון תלמיד י"ב

שלום רב! קוראים לי ירון , אני תלמיד אורט הורוביץ כרמיאל , ולומד במגמות רפואה וביולוגיה. במסגרת לימודיי התבקשתי למצוא דרכי טיפול חדשניות במחלת הסוכרת (סוכרת מסוג 1 ,"סוכרת נעורים"), לשם עבודת גמר בהיקף של 5 יחידות. ברצוני לדעת באופן מורחב על דרכי מניעה וטיפול חדשניים ומקובלים בבעיות הבריאותיות הנ"ל בארץ ובעולם. תודה מראש ירון .

28/12/2009 | 16:08 | מאת: גיל דורון

שלום ירון זוהי שאלה מאוד כללית. בגדול הטיפול בסוכרת נעורים הוא שילוב של הזרקת אינסולין, תזונה בריאה ופעילות גופנית. ישנם גם טיפולים אלטרנטיבים שחלקם יעלים בחלק מן המקרים. אני מציע לך לבקר באתר האגודה ולראות אם משהו יכול לעזור לך שם. www.jdrf.org.il נשמח אם תשתף אותנו עם העבודה המוגמרת. בהצלחה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1