סוכרת נעורים והסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

23/03/2011 | 11:50 | מאת: ס

שלום רב! אני חולה בסוכרת נעורים מזה 15 שנה.אני רוצה לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר. אני בהירה עם שיער כהה. אחרי שכבר שילמתי והכל נכנסתי למכון והתברר שאינני יכולה לעשות את הטיפולים. אשמח לדעת האם סוכרתי אינו יכול לעבור הסרת שיער? תודה רבה והמשך שבוע טוב!

24/03/2011 | 14:15 | מאת: איזבלה אינסל

שלום לך,תודה על הפנייה! השאלה שלך היא די נפוצה! פניתי לרופאי סוכרת, מבחינתם אין שום בעיה. מצעתי מכון בהנהלה של דר' כהן, שהוא עושה הסרת שיער גם בילדים, שמעתי פעם הרצאה שלו בנוסה. דיברתי איתו אישית, והוא אמר שאין שום בעיה לקבל לטיפולים אנשים עם סוכרת סוג 1. מצרפת לך קישור לאתר אינטרנת של המכון שלו:http://www.drcohen.co.il/?CategoryID=187&ArticleID=253&sng=1 הטל' של המכון:03-6134737. אפשר גם להגיד שקיבלת את הטלפון ממני, אחרי שיחה עם דר' כהן.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1