מד סוכר רציף

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

21/02/2011 | 16:34 | מאת: אורנה

רציתי לדעת אם יש למשיהו ניסיון עם מד סוכר רציף הנביגטור. האם הגודל שלו מפריע בחיבור לגוף לילדים ? האם המדידיות אמינות וכמה פעמים ביום עדיין צריך למדוד סוכר?

24/02/2011 | 15:33 | מאת: איזבלה אינסל

מד סוכר רציף מורכב מ2 חלקים: החיישן שמחברים לגוף ושלט. הם לא תמיד צריכים להיות ביחד, אך אם מתרחקים, אחרי זה צריך לחדש קשר בינייהם. גודל של החיישן כ5ס"ם רורך, 4ס"מ רוכב, וכ0.8 ס"מ עובי. נציג החברה יכול להגיע אלייך הבייתה כדי להדגים את החלקים. בארץ יש מדים רציפים של עוד 2 חרות: דקסקום של חברת טייקו - הוא יותר קטן ומחזיק יותר זמן, ומדטרוניק של חברת אגנטק, הוא עוד יותר קטן על הגוף, אך המחת חודרת לעומק יותר. את צריכה להיפגש עם נציגים של כל החברות כדי לבחור מה הכי מתאים לילד שלך. בקשר לבדיקות סוכר: צריך כ 3 בדיקות בייממה הראשונה של התחברות,כדי לקייל את הסנסור. ואחרי זה כדי לבדה מצבי היפה או היפר אם יש, ומומלץ גם לפני מתן אינסולין. אך הוא בהחלט עוזר לשון בשקט כל הלילה!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1