הסתרת הסכרת

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

09/12/2010 | 08:05 | מאת: המיואשת

בעלי סכרתי ואצלו בעבודה לא יודעים על כך (הוא כבר פוטר בעבר עקב המחלה) בזמן האחרון חלה החמרה ברמות הסוכר ובגלל שהוא מסתיר הוא לא מטפל בעצמו כנדרש. מה עושים? איך אני מתמודדת עם זה? אני לא מצליחה לשכנע אותו שהבריאות קודמת?

12/12/2010 | 11:50 | מאת: סוכרתי ותיק

לדעתי הסתרת המחלה אינה מועילה ועלולה לגרום לסיכונים מיותרים. חשוב שהחברים בסביבה הקרובה מודעים למחלתו במקרה של היפוגלקמיה וכדומה. היום המחלה שכיחה בארץ ולא כמו פעם. אנשים מבינים וגם תומכים.

13/12/2010 | 18:00 | מאת: סבטה אשכנזי

שלום לך מבקשת שתראי לבעלך את מה שאני ארשום לך כאן גם אני במשך כמה שנים לא סיפרתי לאף אחד בעבודה שיש לי סוכרת ולא רציתי שידעו ועבדתי באגון מאוד גדול עם מלא אנשים. כשהייתי צריכה למדוד סוכר ולעשות זריקה הייתי הולכת עם האביזרים הנדרשים לשירותים ועושה שם את הבדיקה. אף אחד בחיים לא שאל אותי מה זה ולמה אני לוקחת איתי משהו לשירותים. בעלך צריך להבין שרק הוא יודע שיש לו סוכרת , זה לא יהיה רשום לו על המצח אם הוא יטפל בעצמו במשך שעות העבודה, אם הוא לא יספר לא יידעו, זה הכל. ותאמינו לי שאת האנשים זה לא מעניין לעקוב אחריו איזה בדיקות הוא עושה לעצמו. אגב אם פיטרו אותו מהעבודה הקודמת בגלל סוכרת, אז זה אפילו טוב כי מי רוצה לעבוד במקום שלא מכבד את העובדים שלו. מבחינתי זה על אותו המשקל כמו שבן זוג יפרד ממשהו בגלל הסוכרת (אף אחד הרי לא רוצה בן זוג כזה, אותו הדבר עם מקום העבודה)עבודות לא חסר בכל מקרה. מאחלת המון בריאות אם תרצי עוד להתייעץ בנושא את מוזמנת לרשום לי במייל: [email protected]

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1