האם אפשר לקבל זריקות של אינסולין ארוך טווח בלבד?

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

16/10/2010 | 18:41 | מאת: רומן

או שאני יכול לקבל זריקות משולבות בלבד? יש ללי מרשם ללנטוס ואפידרה אני רק לא מבין למה אני חייב גם וגם?

17/10/2010 | 10:13 | מאת: אלי

שלום לרומן, אינסולין ארוך טווח כמו הלנטוס הוא נחוץ לשמירה על סוכר מאוזן לאורך יממה ללא שיאים. האפידרה הוא על מנת לכסות את האוכל. השילוב הזה נחשב לשילוב שיכול לשמור על רמות סוכר תקינות לאורך זמן

22/10/2010 | 12:30 | מאת: רומן

סוף סוף קטלתי את הקטע אף אחד לא אמר לי לפני שהאפידרה זה בשביל האוכל. היה חשוב לי לשמוע הסבר הגיוני. יופי.כנראה שממש בשבוע הקרוב אני אתחיל עם לנטוס ואפידרה בשילוב מקווה לטוב......

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1