ריסוק של אמלו

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

01/08/2013 | 20:20 | מאת: אסנת

בהמשך לשאלה קודמת לגבי חציית אמלו: מתי מרסקים את הכדור הזה? האם זה נכון שאפשר לכתוש חצי או רבע כדור כדי לקבל ירידה מהירה בלחץ הדם במקרים של קפיצה גדולה ? ועוד שאלה בבקשה: אולי אשמור את החצי כדור בתוך נייר כסף או ניילון נצמד (מיד אחרי ששברתי) עד מחר? תודה מכל הלב על התשובות !

04/08/2013 | 16:05 | מאת: ד"ר רולא מחול-פרח

שלום לך, ניתן לכתוש ולבלוע את התרופה מיד (התרופה מיועדת לבליעה) במקרה ויש קושי בבליעה או במקרה ויש זונדא- בדרך כלל במסגרת אשפוז, אין להחזיק את התרופה בפה ואין ליטול מתחת ללשון. התרופה אינה מיועדת לשימוש בקפיצות בלחץ דם. שימוש לא נכון עלול לגרום לנזק. את יכולה לבקש מהרופא תרופה אחרת שתהיה לך בבית במקרים של קפיצות בלחץ דם. לגבי שמירת חלק מהכדור אין לי בנתיים נתונים על יציבות החומר, ולכן אין לי מה להוסיף לך מעבר להנחיות היצרן שהזכרתי בתשובה הקודמת. יום טוב

04/08/2013 | 16:37 | מאת: אסנת

תוכלי בבקשה לספר לי על התרופה לקפיצות בלחץ דם כדי שאדע מה לבקש מהרופאה ? במקרה שלי מדובר על קפיצות גבוהות כתוצאה מהתרגשות. תודה מהלב על העזרה.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)