ארטריל ורגישות לסולפה

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

24/10/2012 | 16:37 | מאת: נגה

הרבה תודה, אני יודעת שבילדותי אמרו שאני רגישה לסולפה ואכן לא נטלתי מאז. האם יש אפשרות שממרום גילי הרגישות חלפה ? האם כדאי לנסות את הארטריל, איזה תגובות ייתכנו? בברכה

25/10/2012 | 10:45 | מאת: ד"ר רולא מחול-פרח

שלום נגה, ARTHRYL מכיל GLUCOSAMINE SULFATE- סולפאט זה שונה מסולפא SULFA שזה SULFONAMIDE כלומר אם את רגישה לתרופות שמכילות נגזרת של סולפונאמיד, את לא חייבת להיות רגישה לסולפאט או לסולפור עצמו. תבדקי אחורנית באילו תרופות השתמשת ולמה באמת את רגישה ותתייעצי עם הרופא בנושא. בכל אופן, ארטריל אסור במטופלים הרגישים לגלוקוזאמין, ולאלו עם מחלת הפינילקיטונוריה(כי החומר מכיל ASPARTAME- ממתיק מלאכותי). יום טוב

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)