וולטרן לכאבי גב אדם בריא בדרך כלל

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

21/12/2009 | 21:07 | מאת: יוני

שלום, נתפס לי הגב ויש לי וולטרן בבית, האם ניתן להשתמש ? האם זה יכול לגרום לי לבעיות בכבד, אני אדם בריא בד"כ ואין לי בעיות בכבד.

30/12/2009 | 15:48 | מאת: אוריין לניאדו

יוני שלום, כל עוד אין לך בעיות במערכת העיכול כמו כיב קיבה פעיל או דימומים, אתה יכול למרוח את המשחה או לקחת את הכדור לפי ההוראות - אחרי האוכל. מומלץ לא להשתמש לתקופה ממושכת. בברכה, אוריין

01/02/2010 | 11:18 | מאת: ניסים

אני סובל בחורף בעיקר מכאבי שרירים ומשתמש באקסיפן רול און שהוא נמכר ללא מרשם רופא. עוזר לי מאוד ולכן ממליץ לנסות.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)