זמני נטילת כדור וולטרן ומועד ההשפעה שלו

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

14/12/2017 | 06:57 | מאת: מיכאל

בן. 66. סובל מכאב בברך אחרי שבר שנגרם לפני 40 שנים. לאחר נטילת כדור בטרן 100 הכאב נעלם ליום יומיים לגמרי ועוזר לי מאוד. אני לוקח את הכדור ערב לפני הפעילות לפני ההליכה או טיפוס מאומץ של 30-40 קומות משתמש בכדור פעם עד פעמיים בשבוע בלבד 1. כמה שעות לפני פעילות לקחת את הכדור כדי שיהיה פעיל במיטבו 2.נזקים לקיבה?? או סיכונים אחרים תודה

שלום, שימוש בתרופה הזו בגיל שלך איננה מועדפת מכמה סיבות, ראשית עלולה לגרום לכיב קיבה, עלולה לפגוע בכליות, עלולה להחמיר מחלות לב ולגרום ליתר לחץ דם וצבירת נוזלים. ולכן יש להימנע מצריכת התרופה בתדירות הזו.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)