נגישות
נגישות

וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

01/12/2015 | 19:17 | מאת: שני

אני סובלת מפלנטר פסיה -דלקת בכפות רגליים וגם בגיד הפרנאוס בקסול מזה 4 חודשים וסובלת מאוד. משום מה כל תקופה שניסיתי עד היום- ארקוקסיה ברקסין עשו לי צבירת נוזלים גדולה. כשלקחתי ברקסין עליתי 2 וחצי קילו ב 3 ימים- עקב נוזלים. יתכן כי זה מצביע על משהו בכליה? האם זה נורמלי? מה יקרה אם אקח וולטרן 10 ימים? אצבור נוזלים עוד ועוד? מה לגבי זריקה ברגליים האם היא מסוכנת. תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, וולטרן, ארקוסיה, ברקסין שלושת התרופות שייכות לאותה משפחה פרמקולוגית שנקראת Non-steriod anti-inflamatory drud (NSAIDs), טיפולים אלה יש להם השפעה שלילית על הכליה ולחץ דם, ומערכת עיכול ולכן ממליצים להימנע מהם, כגון: עליה בלחץ דם, צבירת נוזלים, דימום ואי נוחות במערכת העיכול. ולכן וולטרן לא מהווה אופציה טובה להחלפת טיפול. ממליץ לפנות לאורטופיד על מנת לשקול טיפול אחר.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)