תינוק מתעורר בלילה אבל לא מתלהב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/10/2016 | 08:49 | מאת: רוזי

שלום. הבייבי שלי בן 3 חודשים עוד כמה ימים, אוכל סימילאק כל 4 שעות..בסביבות ה140 מ"ל. רציתי לשאול 2 שאלות: 1.מתי אפשר לעלות לו את המינון עוד? להגיע ל180? 2. בלילה הוא מתעורר פעמיים..אני מניחה שזה לאכול אם אין סיבה אחרת..אבל הוא לא מתעורר בבכי או לא בוכה בנתיים שאני מכינה לו את התמ"ל..ההפך..הוא במצב רוח..מחייך או סתם רגוע. זה נותן לי הרגשה שאני סתם דוחפת לו..למרות שהוא מקבל הבקבוק אבל לפעמים לקראת האמצע הוא כבר מראה חוסר התלהבות..מסיים בקושי את הבקבוק. אני ממש מבולבלת..אשמח לתשובה ועזרה!!

תנסי לזרום איתו ,תנסי 180 סמ"ק תמ"ל יתכן שיואכל הכל ויתכן לא בסדר שמתעורר בליילה ואוכל הרי בערך אמור לאכול כל 3-4 שעות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים