כאבי בטן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/10/2016 | 06:55 | מאת: טליה ח.

שלום רב..יש לי תינוקת בת 4 וחצי חודשים שמאז שנולדה אכלה מטרנה שלב 1 היו כאבי בטן גזים והמון פליטות אפילו אחרי שעה ושעתיים אחרי אוכל. בעקבות הסיפור עם מטרנה העברתי אותה לנוטרליון לפני שבועיים.בהתחלה פחתו הפליטות שחזרו עכשיו...והילדה סובלת מאוד מכאבי בטן שאף מעירים אותה מתוך שינה עם המון גזים. היא מתפתלת ובוכה מסובבת את הראש בחוזקה..והיציאות שלה ממש נוזליות. השאלה האם זה בגלל שהחלפתי לנוטרליון ואם כן אולי האוכל לא מתאים לה.. וכמה זמן לוקח לגוף להסתגל לתחליף החדש? סליחה על האורך..אבל מרגיש לי שהילדה ממש סובלת. תודה ויום טוב.

כן יתכן שי לה אי סבילות לחלבון חלב פרה כלומר שתמ"ל רגיל לא מסתדרת איתו לכן ממליצה שתלכי לרופא ילדים שלך ויחליף לה לפורמולה אחרת

29/10/2016 | 06:19 | מאת: טלי.ח

תודה רבה על תשובתך..אכן נגשתי לרופאת הילדים שהחלפה לה את החלב לאינפמיל שלב 1. כבר כ10 ימים והילדה ממשיכה לסבול מכאבי בטן עיוותים ביותר שמעירים אותה משינה ולא נותנים לה לישון היא ממש סובלת. איך אפשר לעזור לה?? תודה מראש טלי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים