חשש מדג סלמון- ילדה בת 4 ושמונה חדשים אוכלת סלמון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/10/2016 | 12:06 | מאת: מודאגת מאוד מאוד

שלום רב ! רציתי בבקשה לשאול, ביתי בת 4 ושמונה חדשים, תמיד עשתה לי קשיים בהעדפות אוכל. לבסוף הגענו למסקנה שהילדה מאוד אוהבת דג סלמון, עשוי \ אפוי כשיפוד (זה אחד המאכלים העיקריים בתזונתה, כי היא מאוד בררנית באכילה), הילדה אוכלת את זה כ-2 עד 3 פעמים בשבוע. עכשיו קראתי באינטרנט על דג הסלמון שיש לו כספית. אני חוששת שמילאתי את ביתי בכספית , איך אני יכולה לדעת אם נאגר בגופה של של ביתי כספית, האם בבדיקת דם ?......... אנא ענו לי אני מאוד מודאגת...דבר אחד אני בטוחה שאפסיק לחלוטין לתת לה דג סלמון, אבל מה אם הנזקים שעלולים אולי להגרם עד כה, איך אני יכולה לדעת ?, בבקשה ענו לי !!!

את יכולה לתת דג סלומון ,בסדר גמור שאוכלת 2-3 פעמים בשבוע מאוד בריא אין אפשרות פשוטה לבדוק כספית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים