בת חצי שנה לא אוכלת פירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/10/2016 | 22:32 | מאת: אורטל

שלום בתי בת החצי שנה החלה לאכול מוצקים לפני כשבועיים, את המרק ירקות היא אוכלת מצוין, אך את הפירות הטחונים מסרבת לאכול, היא טועמת את הכפית הראשונה ואז סוגרת את הפה מזיזה את הראש וממש בוכה ומסרבת לאכול את זה... השאלה שלי מה ניתן לעשות?? איך אפשר לשכנע אותה כן לאכול את הפירות? תודה

לעשות הפסקה ושוב לנסות לדוגמה רבע בננה עם 2 כפיות סילאן או תפוח עץ עם 1-2 כפיות סילאן לעט לעט להתקדם ואם לא רוצה חכי חודש ושוב תנסי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים