רגישות ללקטוז...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/08/2016 | 07:00 | מאת: גל

שלום, יש לי תינוקת בת 9 חודשיים. לפני שלושה חודשיים כאשר עברנו למטרנה אקסטרה קר שלב 2 הילדה התחילה להקיא , לא כל ארוחה אבל כמה פעמיים, אחרי כמה ימים ההקאות הפכו דמיות אדומות. אחרי אישפוז בבית חולים פעמיים הוחלט להחליף לה את האוכל לסימילק אלימנטום כמובן שהכל עבר. השאלה שלי היא איזה מוצרי חלב אני יכולה לשלב לה בארוחות? מעדן סויה? קוטג? גבינה לבנה או צהובה?. תודה על המענה

לדעתי יש בלבלול ,יתכן שרגישה לחלבון חלב פרה ולכן נתנו אלימנטום אבל גם זה מוזר כי אני מניחה שאכלה מטרנה שלב 1 קודם . לכן אין לי הסבר . בינתיים לא לתת מוצרי חלב ובקשר לסוייה חכי גם ,אני מציעה שתבקשי מהרופא שלך שיפנו אותך לרופא גסטרו .בדרך כלל מחכים עד גיל שנה אבל את צריכה לעשות ביקורת אצל הרופא המומחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים