תזונת תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/08/2016 | 16:27 | מאת: דינדין

שלום הבת שלי עוד שבוע וקצת בת 4 חודשים .גילינו לה ריפלוקס בערך בגיל חודשים ויש לציין שהיא מטופלת בנוגד חומצה .אוכלת חלב שאוב ללא הסמכה אך ברצוני להתחיל להרגיל אותה לנוטרילון מיוחד יש לציין שבהתחלה היה לה פליטות פה ושם ובזמן האחרון מס הפליטות התמעטו .אך יש לי שתי בעיות איתה .האחת היא שהרופא ביקש לתת לה ארוחות קטנות אני מנסה לתת לה 7 ארוחות עמ לא להעמיס על הקיבה אבל הבעיה היא שהיא כמה בסביבות שעה 8 בבוקר ויוצא ככה שאחת ולעיתים 2ארוחות צריכים לתת לה אחרי שעת השינה . אבל הבעיה היא שאיננה מתעוררת לאכול נסיתי לחכות כמה ימים לבדוק אם היא מתעוררת והיא לא התעוררה וכתוצאה מכך היא עלתה 100 גרם בילבד במשך 10 ימים השאלה שלי מדוע לא מתעוררת ? והאם כאשר אני עוברת לפורמולה מיוחדת האם עדיין לתת לה 7 ארוחות ?

קודם כל את לא חייבת לתת 7 ארוחות ,את יכולה לתת 8 ארוחות כלומר כל 3 שעות אבל הרופא ביקש שתקתיני את הפח של ארוחה לדוגמא אם אוכלת 80 סמ"ק תני 70 סמ"ק .בליילה אם לא מתעוררת תני לה להתעורר לבד . אין טעם שתשקלי אותה לאחר 10 ימים .תשקלי אותה לאחר חודש .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים