מעבר ממטרנה לנוטרילון אי אר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/08/2016 | 08:46 | מאת: אמא

שלום. בני בן 4 חודשים, גיל מתוקן חודשיים. בעקבות פליטות מרובות מאוד המליצה רופאת הילדים על מעבר לפורמולת נוטרילון אי אר. עד עכשיו אכל מטרנה אקסטרה קר. האם כדאי לעשות את המעבר בהדרגה, כלומר לשלב בין הפורמולות לתקופה מסויימת עד מעבר מלא לנוטרילון? ואם כן, באיזו דרך לשלב בין הפורמולות? אנחנו פשוט חוששים שמעבר חד לנוטרילון יוביל לתופעות לוואי.

אם יש פליטות והרופאה המליצה לתת נוטארילון אר אין טעם בהדרגה כי גם מטרנה וגם נוטרילון אר על בסיס חלב כך שלא אמורות להיות תופאות לוואי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים