עצירות בעקבות שנת לילה ממושכת?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/07/2016 | 07:52 | מאת: מיה

שלום, התינוקת שלי בת חודשיים וחצי, ניזונה רק מתמ"ל מטרנה אקסטרה קר. מגיל 6 שבועות החלה לישון ברצף שעות מאוד ארוכות - הגיעה עד 9 שעות לפעמים. משינת לילה זו קמה עם חיתול יבש וכמו כן סבלה מעצירות (כאבים,ולעתים ממש גללים יבשים). הרופאה אמרה לנו להעיר אותה לפחות כל ארבע שעות, ונראה שהעצירות השתפרה. כעת ניסינו להתחיל להאריך שוב את שינת הלילה לפחות ל6-7שעות, ושוב החיתול יבש והעצירות חזרה (אם כי פחות חמורה). האם נאלץ להמשיך להעירה כדי לאכול? האם היא מתייבשת בלילה ולכן החיתול ללא שתן? והאם יש טעם להחליף פורמולה ואז לנסות לרווח את ארוחות הלילה? תודה רבה מיה

11/07/2016 | 08:10 | מאת: מיה

יש לציין שעולה במשקל יפה ויש הרבה חיתולים עם שתן לאורך היום

מכוון שקטנה עדיין בליילה תעירי אותה לאחר 5 שעות . את לא צריכה להחליף פורמולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים