תחליף חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/06/2016 | 20:16 | מאת: מיכל

שלום, בתי בת חודש ועשרה ימים ומתפתחת יפה ועולה במשקל בהתאם. בשבועיים האחרונים התחילו להופיע לה פצעונים/ פריחה אדומה של נקודות בפנים, בקרקפת, בקפלי הצוואר, בכתפיים. הבנתי שזה יכול להיות אטופיק דרמטיטיס. השאלה שלי היא אם יש מצב שזה יכול לנבוע מתחליף החלב סימילאק שהיא אוכלת? חשוב לי לציין שבמשך חודש שלם הפריחה לא הופיעה ויכולה להתפרץ פתאום אחרי חודש? החלפתי למטרנה כבר שלושה ימים ויש שיפור ניכר ולא יודעת אם זה בגלל זה או בגלל הטיפול שהרופא רשם. אני מעוניינת לחזור לסימילאק כי מטרנה לא משביעה אותה ורוצה לאכול כל הזמן וחוששת שלא תעלה במשקל. אשמח להסבר-:)

מטרנה או סימילק זה אותו דבר וכל עוד שזה חלבי לכן יתכן שאין קשר אבל אם את רוצה להיות יותר בטוחה את יכולה לבקש שיפנו אותך לאלרגולוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים