עודף משקל תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/03/2016 | 14:23 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בתי בת 10 חודשים והיא שוקלת 14 קילו (הרבה מאוד), קיבלתי הפניה לדיאטנית. עד שאגיע אליה אשמח ואודה מאוד לקבל את חוות דעתך לתזונה. היא אלרגית לחלב ולכן מקבלת נוטרומיגן. 8:00 נוטרומיגן 12:00 ירקות עם הודו טחון 16:00 פירות 19:00 נוטרומיגן 24:00 (בערך) נוטרומיגן מה לא בסדר? מדוע היא עולה במשקל כל כך? מאיפה אפשר להוריד או לשנות? תודה רבה אני מאוד מודאגת.

את לא משנה שום דבר כרגע וגם אין מה לשנות. משקל של גיל 10 חודשים לא מנבא כרגע כלום.וגם לא אומר כלום חכי לתור שלך אצל דיאטנית ותראו ביחד מה קורה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים