נקסיום לתינוקות - האם מסוכן או דרך טיפול לגיטימית?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/02/2016 | 10:25 | מאת: אור

שלום, בני, היום בן 4 וחצי חודשים, סובל מרפלוקס סמוי. כבר טופל בזנטק ובלוסק אך ללא שיפור ניכר. כעת המליץ הרופא המטפל לתת לו נקסיום על ידי המסת כדור ב-4מ"ל מים ומתן שליש מהכמות לתינוק. אנחנו קצת חוששים לעבור לנקסיום כי נראה שמדובר בדרך טיפול פחות שכיחה מהזנטק והלוסק. מצד שני, הדרכים הקודמות לא עזרו לו יותר מדי. האם מדובר בצורת טיפול לגיטימית? האם עשויות להיות לכך תופעות לוואי? תודה רבה

השאלות שלך מאוד טובות אבל את צריכה רופא שיענה לך לכן תבקשי מהרופא ילדים שלך שיסביר לך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים