נוטרילון וקושי ביציאות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/01/2016 | 19:48 | מאת: עדי

ביתי בת 3 חודשים ויש לה רילפוקס. בערך חודש שהיא אוכלת נוטרילון ar ולאחרונה בכל פעם שהיא עושה קקי היא מתאמצת מאוד עד שהיא מקיאה את האוכל. הקקי מגיע לה בזמן שניא אוכלת ויש לה יציאה פעם ביום. קורה שאין לה יציאה ביום אבל היא משחררת גזים )בעיקר בלילה(וקרה שהיא ממש התאמצה לעשות ולא יצא לה והיא רק הקיאה. הקקי שלה סמיך במרקם משחתי. הוספנו כפית שמן לאוכל אבל זה לא עוזר. האם כדאי לנסות פורמולה אחרת? כי הנוטרילון עוזר עם הריפלוקס ואני לא יודעת אם פורמולה אחרת תעזור גם כי עברנו ישר מהנקה לנוטרילון ar. האם מותר לתת חליטה של פרי יבש בגיל שלה?הבנתי שזה יכול לעזור תודה מראש!! ויום נעים

לפעמים עם התמ"ל AR יש יציאות קשות ואם עוזרת אז על תשני בקשר ליציאות תייעצי עם הרופא ילדים שלךאבל בגיל הזה אין לתת חליטות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים