דילמה לגבי ריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/01/2016 | 20:34 | מאת: אלה

שלום ביתי בת חודשיים וחצי ויש לה ריפלוקס. עברתי לפני 3 שבועות מהנקה מלאה לחלב שאוב וכפית קורנפלור פעמיים ביום ו 3 או 4 ארוחות של נוטרילון. לפני שבוע וקצת היו יומיים שלא עשתה יציאה ואז היה לה 3 פעמים יציאות בטווח של שעתיים ובקקי האחרון היו פסי דם קטנים. מאז כבר לא היה. היו גם כמה פעמים שהיא התאמצה לעשות קקי וזה גרם לאוכל לעלות עד לרמה שהיא נחנקה כי זה יוצא לה גם מהאף וגם היא מפליצה הרבה בעיקר בזמן שהיא אוכלת והקקי שלה סמיך במרקם משחתי. זה מבלבל כי יש לה גם ימים טובים עם פליטות קטנות עד בכלל לא ויש ימים שקורה כשהיא נחנקת. זה קורה לה בזמן עירות ובעיקר כשהיא מתלהבת ממשהו וזה יכול לקרות שעה אחרי שסיימה לאכול ואפילו יותר. אני מחזיקה אותה אחרי האכלה בערך רבע שעה ואז שמה אותה בטרמפולינה ובמצב אנכי כמה שאפשר. היא עולה במשקל. האם ממה שתיארתי כדאי להחליף לה את האוכל?יכול להיות שהנוטרילון סמיך לה מדי ועושה לה יציאות שקשה לה להוציא ואולי כדאי לנסות פורמולה אחרת? תודה מראש!! ויום נעים

קודם כל את צריכה ליידע את הרופא ילדים שהיו פסי דם בצואה בקשר לפורמולה מיוחדת מה שאת יכולה לעשות זה לתת רק חלב אם שאוב עם כפית דייסה ולראות אם אין פילטות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים