טעימות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/01/2016 | 01:37 | מאת: נועה

שלום. הבן שלי בן חצי שנה . כבר מגיל 4.5 חודשים התחלנו טעימות והולך מצויין. התלבטתי לגבי טעימת טחינה.יש אתרים שאומרים אחרי גיל שנה ויש שאומרים לפני 7 חודשים כי זה תורם במניעת אלרגיה (גם לגבי ביצים ובוטנים שהם אלרגנים מאד). נתתי כפית קטנה של טחינה ואחרי כ 20 שעות הייתה פריחה קלה באזור הצוואר והפנים שעברה לגמרי תוך שעה. יום למחרת נתתי שוב ואחרי כמעט יממה שוב פריחה באותו אזור שחלפה לגמרי אחרי שעה. האם כדאי לנסות בעוד חודש שוב על מנת למנוע אלרגיה בעתיד? מה לגבי ביצים וממרח בוטנים כדאי לפני גיל שנה? תודה!

ניסית טחינה והייתה פריחה ולכן לא תיתני עד גיל שנה בקשר לכל השאר את מנסה הכל ובגיל חצי שנה כבר אין טעימות תני ארוחת פירות ומרק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים