תינוק בן חודשיים מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2016 | 15:00 | מאת: דנה

הבן שלי מסרב לאכול מבקבוק, ככל הנראה מריפלוקס והוא דוחה את הבקבור. הוא אוכל כל שלוש שעות כמויות של 40 במקסימום. היום האחות בקופה נתנה לו לאכול במזרק והוא אכל. האם אפשר להאכיל אותו במזרק כשהוא מסרב לאכול כלום? נראה שהוא ממש רעבף אבל הוא לא רוצה לאכול מהבקבוק.

אי אפשר להאכיל תינוק עם מזרק כך גורמים לבעיית אכילה צריך ללכת לרופא ואם זה באמת רפלוקס הוא חייב טיפול אולי תרופתי

14/01/2016 | 09:39 | מאת: דנה

אבל הוא יורק את כולו. יש דרך לעשות את התרופה יותר אטרקטיבית?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים