שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/12/2015 | 20:07 | מאת: דנה

היי יש לי תינוקת מקסימה בת 3 חודשים. נולדה בלידה רגילה במשקל 3090 היום שוקלת 6 ישר אחרי לידה התחילה לאכול מטרנה גילתה מצוקה אחרי אוכל בכי וכאבי בטן מאוד קשה לה לעשות יציאות יש לה יציאה אחת כול יום רכה ירוקה בדרך כלל לפעמים קצת צהובה עם גרגירים אבל לוקח לה הרבה זמן עד שעושה והיא בוכה המון האחרי האוכל עברתי לאקסטרא קומפרט ללא שיפור חזרתי למטרנה אקסטא קיייר רגיל הלכתי לרופא הציע לי לנסות נוטרליון פטטי גוניור היא לא הסכימה לאכול בכלל הוא אמר לנסות אנפמילשאולי זה ריפלוקס סמוי אבלאת זה היא אוכלת בקושי מקיאה בקשת יש לצייי שאת מטרנה הרגילה היא לא פולטת בכלל מה את מציעה לנסות לתת לה כרגע היא עם מטרנה רגילה 150 סיסי 6 בקבוקים תודה

תחזרי למטרנה רגילה וחכי קצת לפחות שבוע אם זה בלתי נסבל תצטרכי לחזור לפפטי גוניור כפי שהרופא שלך המליץ שוב תנסי יותר זמן מטרנה רגילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים