נוטרילון ar

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/12/2015 | 03:32 | מאת: אלה

שלום.. יש לי תאומות פגיות בנות חודשיים שאובחן אצלן רפלוקס.. התחלנו פורמולת נוטרילון ar ומאז אין פליטות והקאות אך התחילו מיד כאבי בטן חזקים גם תוך כדי ההאכלה וגם אחרי והמון יציאות..יציאה גדולה כמו ממרח צהוב לאחר ובמהלך כל ארוחה ! אנחנו כבר 4 ימים ועדיין אין שינוי..האם לתת לגוף עוד זמן לנסות להסתגל לאוכל החדש או שזה מספיק 4 ימים לדעת שאוכל זה לא מתאים להן ! תודה רבה

לכי לרופא שלך ותבקשי שיחליף לך ל אנפמיל AR ואת צריכה מרשם . הנוטרילון AR הוא על בסיס חרובים לעומת זאת האנפמיל AR על בסיס אורז שעבתי ואיתכן שיהיה להן יותר טוב .את צריכה מרשם מהרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים