תזונת תינוקת בת 7 חודשים שלא מוכנה לאכול פירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/12/2015 | 13:07 | מאת: אושרת

שלום, בתי בת 7 חודשים אוכלת 4 ארוחות נוטרילון ביום וארוחת מרק עוף, עדשים וירקות אחת שאותה היא אוכלת בשמחה רבה ובכמות מרשימה :) מאז שהיא גילתה את המרק הכ"כ טעים שסבתא מכינה לה היא לא מוכנה לאכול פירות למרות שבשלב הטעימות דוקא אכלה ונהנתה. איזה ארוחה נוספת מומלץ לשלב במקום הפירות?

תנסי אבוקדו ובננה או טחינה ובננה

29/12/2015 | 09:23 | מאת: אושרת

היא לא מוכנה לאכול, אפילו הקיאה פעם אחת את הבננה. בכל פעם שמגישים לה פירות היא כמעט ומקיאה.. איזה ארוחה נוספת אפשר לתת במידה והיא לא מוכנה לאכול פירות בשום צורה? תודה,

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים