אלרגיות למזון וטעימות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/12/2015 | 00:47 | מאת: שירי

אשמח לקצת סדר והבהרה בנושא האלרגיות. אנחנו מתקרבים ל5 חודשים ואני מכירה את ההנחיות לגבי טעימות. הבנתי שלאחרונה מבינים שאלרגיות לירקות זה נדיר ולכן אין צורך ב3 ימים כל ירק וכו' האם זה נכון? או שיש להקפיד על כך? בנוסף, האם יש להקפיד על טעימות בשעות היום ולא בסופ"ש בשביל זמינות רופא? אם לא, האם יש מוצרים בהם כן כדאי להקפיד יותר? למשל תותים, פטריות? ממש אשמח לקצת סדר בדברים. תודה!

את יכולה לתת הכל בטעימות ונכון סוף שבוע על תיתני מזון חדש עדיף בשאר הימים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים