שלום שד"ר שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/12/2015 | 12:59 | מאת: נועה

התינוקות שלנו עוד מעט בת 6 חודשים היא נולדה פגה 1.5 ק"ג במשך התקופה אחרי האוכל של הפגים היא התחילה לאכול סמילאק רגיל שלב 1 היא עלתה יפה במשקל וגם אכלה את זה טוב ללא בעיות , לפני כ שבוע וחצי היא התחילה קצת לפלוט כמעט אחרי כל ארוחה ללא סיבה אולי הייתה קצת מצוננת אבל אין קשר פליטות קטנות או גדולות ולכן לא עלתה הרבה במשקל כמו בעבר אולי 500 גרם כיום שוקלת 5 ק"ג רופא אמר לנו לעבור לאוכל במרשם של ריפלוקס .. מה אנו צריכים לעשות ?? כי רק לפני כשבוע הכל היה טוב .. למה זה קורה ?? האם לעבור לאוכל אחר ??

תנסי לשים על כל בקבוק תמ"ל של 100 סמ"ק 1 כף מדידה של סימילק עם קורנפלור נמס (לקנות בסופר ) ותבדקי אם זה עוזר

15/12/2015 | 14:34 | מאת: גיאה

היא אוכלת יפה את האוכל של הפגים מתי נוכל לחזר לאוכל רגיל ?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים