תזונה דיאטטית לבן 7.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/12/2015 | 07:37 | מאת: הילה

שלום, בני בן 7.5 חודשים מעט מלא ,שוקל 10.5 ק"ג וגובהו 65 ס"מ. אני מאוד נזהרת בעניין העליה במשקל ולכן מבקשת לוודא: הוא ניזון היום בערך מ6 בקבוקי נוטרילון +ארוחת פירות+ארוחת ירקות עם עוף. נראה לעיתים שהפירות והירקות אינם משביעים אותו. מה אוכל להוסיף להם מבלי להעלות את הערך הקלורי יתר על המידה (אני נמנעת מדייסות)? המון תודות

התפריט אמור להיות בקבוק תמ"ל פירות מרק עם עוף או הודו טחון עם תפו"א או חתיחת בטטה בקבוק תמ"ל בקבוק תמ"ל בקבוק תמ"ל אם מתעורר בקיצור כ4 בקבוקי תמ"ל ו2 ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים