תזונת תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/11/2015 | 12:09 | מאת: רוני

שלום בני בן שנה וחודש בשבוע האחרון הוא חסר תאבון אוכל רק 2 בקבוקים, מעדן וקצת קצת פירות וגם זה במאמץ רב. ביומיים האחרונים הוא עם חום ושיעול היינו אצל הרופא ועשינו בדיקות דם והטיפול שניתן הוא מוקוליט ונובימול לחום. הבעיה שהחוסר תאבון התחיל שבוע לפני החום.. מה את ממליצה לנו לעשות? תושה והמשך יום נעים.

אין מה לעשות אם הוא חולה תני לו את האוכל שלו אבל קחי בחשבון שלא יואכל הכל וכך זה כאשר יהיה בריא יתחיל לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים