בת שנתיים ו3 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/09/2015 | 12:39 | מאת: אדר

שלום, בתי בת השנתיים ו3 חודשים לא מוכנה לאכול ירקות בשום דרך או צורה ובחודשים האחרונים גם פירות לא מוכנה. השאלה אם יש איזה אבקה וכו(כמו הבנפייבר)סיבים לילדים שניתן לתת לה? בימים האחרונים הצואה שלה נהייתה קשה מאוד ..והיא מתאמצת בשירותים. מקבלת כל בוקר פרוביוטיקה. תודה

יש כל מיני דרכים לתת סיבים לחם מקמח מלא בלי גרעינים פתיתים מלאים ,קוסקוס מלא ,בטה ,פסטה מלאה ... חוץ מזה אפשר אולי לעשות לה שייק מפירות וגלידה וחלב או לביבות בטטה וכו.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים